Αρχική Χάρτης Πλοήγησης Αναζήτηση
 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Βουλευτής Ν. Λέσβου κ. Νίκος Σηφουνάκης με αναφορά του προς τον Υπουργό Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Ευρυπίδη Στυλιανίδη ζητά τη τοποθέτηση καθηγητή στο Αθλητικό Τμήμα του Γυμνασίου Μύρινας, ώστε αυτό να λειτουργήσει και την αύξηση των σχετικών θέσεων για τα αθλητικά τμήματα, για το σύνολο του Νομού Λέσβου σε 4.
Το πλήρες κείμενο της αναφοράς έχει ως εξής:
ΑΝΑΦΟΡΑ
Προς τον Υπουργό Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων
 κ. Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Σχετ. η από 5/11/2008 επιστολή γονέων του Γυμνασίου Μύρινας Λήμνου

Καταθέτω επιστολή των ενδιαφερόμενων γονέων του Γυμνασίου Μύρινας Λήμνου που ήδη σας έχει κοινοποιηθεί, με αίτημα τη λειτουργία του Αθλητικού τμήματος του Γυμνασίου Μύρινας.
Συγκεκριμένα, έχουν ήδη περάσει 2 μήνες από την έναρξη της σχολικής χρονιάς και το τμήμα δεν λειτουργεί, γιατί δεν υπάρχει ακόμα καθηγητής. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν οι γονείς, οι 4 θέσεις που υπήρχαν μέχρι τώρα για τα αθλητικά τμήματα του Νομού Λέσβου μειώθηκαν σε 3, και ενώ η κατανομή του Υπουργείου ήταν 2 θέσεις στη Μυτιλήνη και 1 στην Μύρινα, εντούτοις και ο τρίτος καθηγητής ενώ διορίστηκε για να τοποθετηθεί στο ΤΑΔ Μύρινας, μετακινήθηκε τελικά στο ΤΑΔ Μυτιλήνης.
Επιβάλλεται η Πολιτεία να επιληφθεί άμεσα του προβλήματος και να λειτουργήσει το αθλητικό τμήμα του Γυμνασίου Μύρινας για τους μαθητές-αθλητές, καθώς και να επανέλθουν οι θέσεις σε 4 για το σύνολο του Νομού Λέσβου.